Redovisningsekonom

 

Rollen

Du kommer att få en viktig roll på ekonomiavdelningen och tillhöra ett team på fem personer. Du kommer att arbeta med löpande redovisning, momsredovisning, delårs- och årsbokslut, specifika fastighetsfrågor och momsfrågor samt vara behjälplig med löpande finansiellt arbete. I din roll ingår även medverkan i ekonomi- och systemrelaterade projekt samt stöd och backup till både den egna avdelningen och övriga organisationen.

Profil

Du har ekonomisk eftergymnasial utbildning med inriktning redovisning, och har några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du är en van Excelanvändare, har goda kunskaper i Officepaketet och stort intresse för digitalisering. Du har erfarenhet av ekonomisystem, Raindance är meriterande, samt bokslutsprogram. Du har god kommunikativ och skriftlig förmåga.

Personlighet

Vi söker dig som

 

För att du ska trivas i rollen är du ansvarstagande med eget driv och ett genuint intresse för ditt jobb. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Information och ansökan

Känner du igen dig i beskrivningen? Välkommen med din ansökan snarast, dock senast 2021-08-31.

 

För mer information om tjänsten kontakta Redovisningschef, Linda Ljungqvist, tfn 070-293 01 59.
Facklig företrädare; Vision Stefan Holmberg 0243-739 06.

 

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj. Läs mer på www.rekryteringslots.se

 

Tunabyggen är ett av Dalarnas största bostadsföretag. Vi äger och förvaltar egna fastigheter och vi har också affärsuppdrag att förvalta Borlänge kommuns och andra externa kunders fastigheter. Vi är ca 110 medarbetare i vår organisation. Vi eftersträvar mångfald vad gäller ålder, kön och kulturell bakgrund bland våra medarbetare. Vår vision är att erbjuda Möjligheternas boende.

 

Som medarbetare hos Tunabyggen förväntar vi oss att du, i dina möten med våra kunder, med kollegor och andra du möter i ditt arbete, agerar utifrån vår värdegrund:

 

Tunabyggen har inför rekryteringsarbetet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.


Se mer information om oss på
www.tunabyggen.se

Startdatum (ansökan) 2021-07-16
Stoppdatum (ansökan) 2021-08-31

Lämna en ansökan

Tweeta Dela Dela