Ansvarig elsäkerhet

 

Rollen

Vi söker nu en elsäkerhetsansvarig till Tunabyggen. Vi söker dig som har huvudet bland molnen men fötterna på jorden. Vi erbjuder en utvecklande tjänst i en varierad arbetsmiljö. Här får du möjligheten att arbeta i en roll som erbjuder stor frihet att fatta egna beslut som leder verksamheten framåt. För att passa in behöver du vara extremt driven, och våga säga ja och våga säga nej med andra ord du ska vara prestigelös.

Du ansvarar för uppföljning, besiktning, underhåll och investering avseende elsäkerhet. Du utför och ansvarar för revisionsbesiktningar för både egna och förvaltade objekt. Vilket bland annat innefattar;

Du är den som ska vara med och driva Tunabyggen in i framtiden när det gäller el, fastighets-it, sol-el med mera.

 

Profil

Du har utbildning på lägst gymnasienivå, innehar el-utbildning och gärna några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Behörighet AB alt ABL (A alt AL) och att du är en mycket god datoranvändare är krav för tjänsten. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, är kommunikativ med god skriftlig förmåga. Du innehar B-körkort.

Personlighet

Som person är du driven och nyfiken i dig själv, du tar genomtänkta, välgrundade beslut och driver målmedvetet ett långsiktigt arbete. Du vill utvecklas i din roll och har god samarbetsförmåga och är lösningsfokuserad och flexibel Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Det är meriterande om du har erfarenhet av elsäkerhetsarbete – samt dokumentation och uppföljning av detta.

 

Information och ansökan

Känner du igen dig i beskrivningen? Välkommen med din ansökan snarast, dock senast 2021-08-31.

 

För mer information om tjänsten kontakta Chef Bygg & Projekt, Maria Mårds, tfn 070-590 3443.
Facklig företrädare; Vision Stefan Holmberg 0243-739 06.

 

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj. Läs mer på www.rekryteringslots.se

 

Tunabyggen är ett av Dalarnas största bostadsföretag. Vi äger och förvaltar egna fastigheter och vi har också affärsuppdrag att förvalta Borlänge kommuns och andra externa kunders fastigheter. Vi är ca 110 medarbetare i vår organisation. Vi eftersträvar mångfald vad gäller ålder, kön och kulturell bakgrund bland våra medarbetare. Vår vision är att erbjuda Möjligheternas boende.

 

Som medarbetare hos Tunabyggen förväntar vi oss att du, i dina möten med våra kunder, med kollegor och andra du möter i ditt arbete, agerar utifrån vår värdegrund:

 

Tunabyggen har inför rekryteringsarbetet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.


Se mer information om oss på
www.tunabyggen.se

Startdatum (ansökan) 2021-07-16
Stoppdatum (ansökan) 2021-08-31

Lämna en ansökan

Tweeta Dela Dela