Är Du vår nya områdeschef?

Anser du att god kommunikation är en framgångsfaktor?

Förstår värdet av att leverera en hög grad av service ut mot kund?

Att människor är olika och att ledarskapet måste anpassas därefter?

-Härligt, då kanske det är just dig vi söker!

 

Rollen

Som områdeschef är du operativt ansvarig för ett av våra områden. Du ansvarar för att utveckla, organisera och leda arbetet framåt i syfte att uppnå Tunabyggens mål. Dina medarbetare arbetar med kundkontakter, reparationer och bostadsmiljön för våra hyresgäster och här är du ett viktigt stöd i att öka Tunabyggens kundnöjdhet. Du är delaktig i verksamhetsutveckling och samarbetar med övriga chefer, har eget budgetansvar och många kontakter både internt och externt.

Ett tydligt ledarskap är viktigt för oss på Tunabyggen. Därför förväntas du genom ditt goda ledarskap skapa förutsättningar för dina medarbetare att kunna utvecklas och prestera.

 

Profil

Vi söker dig som är en driven och kommunikativ ledare med förmåga att motivera din omgivning att nå resultat och uppsatta mål.

För att du ska passa in hos oss behöver du vara modig, ta initiativ, prova nya idéer och utmana gamla sanningar.

Erfarenhet från fastighetsbranschen är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

 

 

Personlighet

Som person är du lugn och trygg men även tydlig och konsekvent i din kommunikation. Du får energi av mycket sociala kontakter och har förmågan att bygga förtroendegivande relationer genom ditt ledarskap. Du arbetar drivande och lösningsfokuserat, tar beslut och gillar att leda andra.

 

Vilka är vi?

Tunabyggen är ett av Dalarnas största bostadsföretag. Vi äger och förvaltar egna fastigheter och vi har också affärsuppdrag att förvalta Borlänge kommuns och andra externa kunders fastigheter. Vi är ca 105 medarbetare i vår organisation. Vi eftersträvar mångfald vad gäller ålder, kön och kulturell bakgrund bland våra medarbetare. Vår vision är att erbjuda Möjligheternas boende.
Som medarbetare hos Tunabyggen förväntar vi oss att du, i dina möten med våra kunder, med kollegor och andra du möter i ditt arbete, agerar utifrån vår värdegrund:
 Jag finns här för våra kunder
 Jag ser möjligheter
 Jag möter varje människa med respekt

 

Information och ansökan

Känner du igen dig i beskrivningen?

Välkommen med din ansökan snarast, https://sokajobb.tunabyggen.se, dock senast 2022-07-17

För mer information om tjänsten, kontakta chef Fastighetsservice, Urban Lindberg, tfn 0243-733 06

Som en del i rekryteringsprocessen kan vi komma att låta dig genomföra personlighets- och kompetenstester. Testresultatet används för att bedöma din lämplighet för den valda tjänsten utifrån kravprofilen.

I de fall personlighets- och kompetenstester blir aktuella kommer vi att tillhandahålla närmare information om detta.

Facklig företrädare; Vision Stefan Holmberg, 0243-733 17

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj. Läs mer på www.rekryteringslots.se

 

Se mer information om oss på www.tunabyggen.se

 

Vi har gjort vårt medieval och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 

 

Startdatum (ansökan) 2022-06-17
Stoppdatum (ansökan) 2022-08-14

Lämna en ansökan

Tweeta Dela Dela