Vi behöver bli fler fastighetstekniker.

Ledig tjänst för dig som söker något mer än bara lön den 25:e

 

Vad du kan förvänta dig av oss

Oss väljer du inte bara för att få lön den 25:e. Oss väljer du för att du vill jobba i ett modernt företag som utvecklas ständigt och där arbetsuppgifterna är väldigt omväxlande. Du jobbar med stort som smått, i gamla fastigheter byggda på 1800-talet och i helt nybyggda hus – och allt däremellan. Vi är mån om att du ska få en bra introduktion och lära känna dina nya kollegor. För oss är det viktigt att ge våra medarbetare goda förutsättningar och erbjuder därför olika friskvårds- och fritidsaktiviteter och regelbundna hälsoundersökningar.

 

Våra förväntningar på dig

Du gillar att jobba med människor och att ge superbra service. Du är driven och handlingskraftig. Du ser möjligheter i stället för problem och du tar ansvar för resultatet av ditt arbete. Du är bra på att jobba självständigt men gillar också att bidra i ett team.

Vi vill att du är professionell och trevlig mot alla du möter. Din arbetsvardag är på skolor, omsorgsboenden, seniorboenden och fritidsanläggningar med mera. Det gör att du behöver vara öppen och lyhörd i mötet med människor.

Du har grundläggande IT-kunskaper och mobilen är en naturlig del av din arbetsvardag. Du ska ha en genomförd gymnasieutbildning eller annan utbildning vi anser likvärdig. Flytande svenska och goda kunskaper i engelska samt B-körkort är ett krav.

 

Fastighetstekniker

Arbetet innebär ansvar för ett bestånd där du sköter reparationer, automatiska brandlarm, sprinkleranläggningar, förebygger fel samt har daglig kontakt med hyresgäster. Du utför tillsyn och skötsel i syfte att skapa underlag till planerat och felavhjälpande underhåll av kundens fastigheter. Det är en självklarhet att du är praktiskt lagd och föredrar varierande arbetsuppgifter som exempelvis hyresgästkontakter och ärenden samt fastighetsskötsel och kundhantering. Vi värdesätter att du är flexibel och uppskattar varierande arbetsdagar. Att ha förmåga att se möjligheter som kan omvandlas till affärsnytta ser vi även som en stor tillgång.


Egenskaper

 

Meriterande

 

Är du ansvarstagande med eget driv och ett genuint intresse för ditt arbete kommer du att trivas i rollen som Fastighetstekniker.

 

Känner du igen dig?

Välkommen med din ansökan till https://sokajobb.tunabyggen.se, senast 2022-12-31.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till dessa tjänster.

 

För mer information om tjänsten, kontakta Henrik Persson, chef fastighetsservice/externa, tfn 0243-735 27.

Facklig företrädare: Fastighetsanställdas förbund, Ari Perdén, tfn 0243-733 75.

 

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj. Läs mer på www.rekryteringslots.se

 

Tunabyggen är ett av Dalarnas största bostadsföretag. Vi äger och förvaltar egna fastigheter och vi har också affärsuppdrag att förvalta Borlänge kommuns och andra externa kunders fastigheter. Vi är ca 105 medarbetare i vår organisation. Vi eftersträvar mångfald vad gäller ålder, kön och kulturell bakgrund bland våra medarbetare. Vår vision är att erbjuda Möjligheternas boende.

 

Som medarbetare hos Tunabyggen förväntar vi oss att du, i dina möten med våra kunder, med kollegor och andra du möter i ditt arbete, agerar utifrån vår värdegrund:

 

Tunabyggen har inför rekryteringsarbetet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Se mer information om oss på www.tunabyggen.se

 

 

Startdatum (ansökan) 2022-11-18
Stoppdatum (ansökan) 2022-12-31

Lämna en ansökan

Tweeta Dela Dela